Zanzibar sett från en fyrhjuling är en spännande upplevelse. Du sitter helt öppet och känner vinden i ansiktet samt känner alla dofter tränga upp genom näsan. Din ögon tittar inte ut genom en glasruta på en minibuss. 

Du har att välja mellan “safari” eller heldagsutflykt. Safari innebär en halvdags upplevelser med ATV (All Terrain Vehicle) för att nå era etappmål: Boma Village, risodlingar, plantager norr om byn Kismani och körning längs stranden. Den korta turen är ungefär 3,5 timmar lång. På heldagsutflykten kör ni hela vägen upp till Nungwi och tillbaka.

Arrangörerna är italienska och kan du tala det språket kommer du att ha det riktigt skoj. Personer som åkt ut med terränghjulingarna vittnar om att guidernas engelska är sisådär, fast det kanske inte spelar någon roll.

Däremot så vittnar andra om att själva maskinerna inte är helt okej. Du bör alltså vara en van bilförare innan du slänger dig upp på en fyrhjuling. Fast så är det med allt på Zanzibar, bättre begagnat. Det liksom ingår i upplevelsen.

Läs mer och boka

Besök http://www.zanzibarquadadventure.com
OBS: Trögladdad webbplats som kräver att du har Silverlight på din dator.