Zanzibar: The Palms

The Palms är ett lyxhotell på Zanzibar. Hotellet ingår i samma koncern som Baraza Resort & Spa och Breezes Beach Club & Spa – Tre hotell på Zanzibar tillsammans med The Residence och Essque Zalu satt ribban högt för vad ett lyxhotell på Zanzibar ska vara 2014.

The Palms ligger på östra Zanzibar nära byn Bwejuu. Det tar knappt en timma att resa med bil från Zanzibars flygplats och hotellet. Väl på plats bor du på ett skyddat resort med topprankat kök, privat strand, spanbehandlingar, pool och hela baletten.

Välj att bo i en av sex stycken villor, samtliga 140 kvadratmeter stora, med ett sovrum, vardagsrum, komplett badrum en suite och stor möblerad veranda. Villorna har även ett extrarum och intill verandan finns en liten plunge pool.

Att bo på The Palms innebär all-inclusive (helpension inkl viss dryck). En vistelse på The Palms över jul och nyår 2014/2015 kostar strax 1087 Euro per natt. Under lågsäsongen 2014 ligger priset på strax under 700 Euro och under vår svenska sommar kostar det 912 Euro per natt.