Paradise Beach Resort Zanzibar

På östra Zanzibar i Marumbi finner du hotellet Paradise Beach Resort med sina 80 rum och bungalows. Hotellet har tre pooler, egen strand med tidvatten och en pir med en bar längst ut.

Boka rum+flyg hos Jade Travel AB: https://hotell.jade.se/h/h5445587

Paradise Beach Resort är ett relativt stort hotell på Zanzibar. Du som gäst erbjuds rum av standardsnitt om 25 kvm med AC, Suite Room om 44 kvm med AC, Luxury Room, Premium Room, Family Room och Bungalow. Det finns alltså boendealternativ för de flestas plånböcker, smak och preferenser.

Namnet avslöjar att det är ett resort dvs ett hotellkomplex, där du delar området med andra gäster men inte lokalbefolkningen. Det senare är lite mer förekommande i t.ex. Stone Town där du bor mycket närmare bruset på gatorna, trafiken och myllret av människor. Inte för att bofasta kommer in på ditt rum när du bor på hotell i Stone Town, bara att du där inte kan avnjuta samma avskildhet som du kan på ett resort vid kusten.

Paradise Beach Resort ligger i en del av Zanzibar där tidvattnet skapar en sjöbotten som du kan gå på vissa dagar. På kvällen kommer vattnet tillbaka och du gör rätt i att hålla dig nära stranden. Du kan uppleva tidvatten närmare Sverige i t.ex. Danmark men det är något helt annorlunda när Indiska oceanen kommer glidandes tillbaka och höjer vattenytan.

Vägg i vägg med PBR ligger hotellet Zanzibar Bay Resort.

Boka rum+flyg hos Jade Travel AB: https://hotell.jade.se/h/h5445587