Mnarani Beach Cottages i Nungwi är ett hotell av enklare snitt, med ett fantastiskt läge alldeles intill strandkanten. Dubbelrum från ca 140 dollar per natt (7/1, 2017).

Mnarani Beach Cottages är ett hotell som erbjuder en flexibilitet när det kommer till boendealternativen. Bo enkelt i parhus, bo större i familjelägenhet, bo avskilt eller extra stort i smekmånadsbungalowen. Varva ner vid poolen, doppa dig i havet eller käka något gott på restaurangen.

Hotellet kan klassas som ett resort av standardtyp. Läget är perfekt, det finns strand och ett trädäck byggt på strandklipporna (för att hålla tidvattnet borta). Standarden är inte i toppklass men priserna är också därefter.

mnarani-beach-cottages--balcony-zanzibar-nungwi-hotel

Det som anmärks på av tidigare hotellgäster kretsar ofta kring att strandlivet är begränsat. Tidvattnet äter upp hela stranden vid högvatten och visst kan du promenera runt på havbotten vid lågvatten men sanden är mjuk. Fast igen, läget och priserna gör att Mnarani Beach Cottages känns väldigt prisvärt. Vill du bo lyxigare finns lyxhotellet Essque Zalu alldeles intill.

Läs mer och boka rum på Mnarani Beach Cottages

Besök http://lighthousezanzibar.com