Kisiwa är ett lite finare hotell i Stonetown utan att klassificeras av ZanzibarGuiden som ett lyxhotell. Hotellet ligger i ett hus som är från 1840, uppfört av Nassor ibn Abdullah Al Barwani.

Kisiwa House erbjuder följande rumstyper: Malkia Junior-sviter, Sulaima Senior-sviter, Burdani Deluxe-rum och restaurang på taket och térum på innergården. Samtliga hotellrum är utrustade med platt-TV (kabel), trådlöst internet, luftkonditionering, säkerhetsskåp, telefon, minibar, hårtork och badrum en-suite.

Hotellgäster vittnar om att Kisiwa Hotel gör ett mycket bra jobb när det kommer till att leverera vad de marknadsför. Det är annars ett mycket vanligt problem med hotell på Zanzibar, att de har fina bilder på webbplatsen men inte levererar just det.

Flera gäster talar om hur bra bemötta de blivit, att rummen har varit välstädade och att servicenivån varit hög. Det finns dessutom flera som säger att luftkonditioneringen fungerat ypperligt. Det som det klagas på är internetuppkopplingen fast så är det för alla hotellanläggningar på Zanzibar.

Inspiration / Kontakt / Webbplats

https://www.instagram.com/kisiwahotels/
Besök https://www.kisiwahouse.com