Zanzibar: Hideaway of Nungwi Resort & Spa

Hideaway of Nungwi Resort & Spa är ett lyxigt hotell på norra Zanzibar.

– Hotellet är just nu (maj 2016) TripAdvisor-rankat 33 av 162 hotell på Zanzibar (upp 14 placeringar jämfört med två år sen).

Hotellrummen hos Hideaway of Nungwi Resort & Spa andas lyx och bekvämlighet med en italiensk touch på inredningsstilarna. Hotellet kallar alla typer av boendealternativ för sviter, där juniorsvit är det minsta rummet. Då får du 45 kvadratmeter, en dubbelsäng intill en sittgrupp, ett rymligt badrum och en terrass eller balkong som vetter mot havet. För dig med mycket pengar finns det fristående villor i varierande utförande t.ex. en Prestige Beach Villa med stor privat terrass och egen pool.

Hideaway of Nungwi Resort & Spa ligger i sydvästra Nungwi och hotellområdet ligger som i en sluttning ner mot poolområdet. Det senare är tacksamt om du får ett boende en bit från stranden, där den senare är utrustad med solstolar, med eller utan parasoll.

I matväg så bjuder hotellet på ett imponerande utbud av olika restauranger och barer. Det är få hotell på Zanzibar som kan visa upp en sådan bredd som Hideaway of Nungwi Resort & Spa erbjuder sina gäster. Interiören i restauranger kan lätt få dig att glömma bort att du befinner dig i Afrika, särskilt om du äter sushi i Ishi Teppanyaki.

Hideaway of Nungwi Resort & Spa lovordas även för utmärkta dykarrangemang, något som många besökare till Zanzibar suktar efter. Det erbjuds även djuphavsfiske för den sugen på äventyr på havet. Närmare land kan du prova på kite-surfing.

Läs om fler hotell på Zanzibar