Neptune-Pwani-Beach-Resort

Neptune Pwani Beach Resort är ett hotell på nordöstra Zanzibar som utger sig för att vara en femstjärnigt hotell. För ett par år sen verkar det som att hotellet led av dålig service, dålig städning och enformig mat. Det var inte ovanligt då, när många av hotellen på Zanzibar inte alls levde upp till sina fina namn och perfekta bilder på sina webbplatser. 2014 är det annorlunda (bättre i många fall).

Hotellet öppnade 2007 och erbjuder tre slags boendetyper. Av omslagsbilderna att döma är det inga konstigheter. Tjock-TV sticker ut liksom avsaknad av dynor på de hårda trämöblerna. En gäst skrev i sitt omdöme att toaletten inte var tillräckligt avskärmad från resten av rummet. En annan gäst beskrev (7/1 -13) en konstig doft av avlopp som tilltog i styrka under tiden för deras hotellvistelse.

Flera av recensenterna påpekar att den offentliga stranden är no-go om du inte gillar att bli besvärad av beach boys som vill sälja på dig allehanda skräp. Har du planer att strosa längs stranden och njuta av din vistelse, tänk om ifall du överväger att bo på Neptune Pwani Beach Resort. Problemet med försäljare förekommer även intill andra hotell, så håll dig nära hotellet om du vill doppa dig i Indiska oceanen.