Diamonds Star of the East är ett lyxhotell sydväst om Zanzibars nordspets, Nungwi. Hotellet är för dig som känner att 10,000 kr per natt känns rimligt och som samtidigt inte kräver att bo direkt på strandklipporna.

Diamonds Star of the East ligger en bit söderut från Nungwi. Närmaste granne söderut är hotellet Hideaway of Nungwi och västerut mot havet breder en parkmiljö ut sig innan stranden nås.

Stranden är för övrigt privat som sig bör och det är här du finner den stora piren, för fantastiska middagar i solnedgången. Att sitta på en pir är en härlig upplevelse, särskilt vid högvatten, höra kluckandet av vatten under fötterna.

Eget hus på Diamonds Star of the East

Husen kallas för “villas” fast allt är relativt. Du får iallafall totalt ca 230 kvadratmeter att röra dig på. Enplansvillan är på 100 kvadratmeter, din egen privata uteplats är på 65 kvadratmeter, trädgården är 45 kvadrat och poolen är 25 kvadratmeter. Visst låter det nu mer som att 10,000 kr per natt känns rimligt?

zanzibar-private-villa

Vad anser gästerna om Diamonds Star of the East?

Först är det viktigt att förstå att Diamonds inte är ett vanligt hotell. Det är ett förhållandevis litet hotell sett till antalet “rum” (vilket i själva verket är små hus). De som bott på hotellet är personer som inte varit rädda att betala upp emot 10,000 kr per natt och det klientelet torde ha erfarenhet av andra lika dyra hotell.

Så här säger hotellgästerna om hotellet:

  • Otrolig personal, varmt välkomnande
  • Sannerligen en plats för avkoppling och vila
  • Gott om plats, mysigt att äta frukost “hemma”

Det är lätt att längta till Zanzibar när du kommer att bo på ett lyxhotell. Det är den här typen av hotell som gör att Zanzibar fortsätter att locka till sig penningstarka turister, personer som inte räds att betala tiotusentals kronor för några dagar i paradiset och som även kräver ett högt mått av avskildhet som du inte finner på vanliga hotell.

Boka rum på Diamonds Star of the East

Besök http://staroftheeast.diamondsresorts.com/eng

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Diamonds Star of the East21 juli, 2016 – 20:18 […]

Kommentering är stängd.