Kilindi Zanzibar

Review of: Kilindi Zanzibar

Reviewed by:
Rating:
5
On 9 augusti, 2016
Last modified:9 augusti, 2016

Summary:

Kilindi Zanzibar är namnet på en hotell i Kendwa, en by på Zanzibars nordvästra del. Du passerar Kendwa om du åker mot Nungwi. Kendwa är känt som Zanzibars partyställe. Perfekt för dig som vill bo på behagligt avstånd från lokalbefolkningen och ha nära till strandlivet eller bara njuta vid poolen.

En timma eller så med bil från Zanzibars flygplats. Vägen är bekant för många. Du passerar kåkstäder och små byar. Kanske blir ni stoppade av polisen för att de ska få sina muta.

När ni kör genom grindarna till Kilindi Zanzibar är det som att köra in i en annan dimension. Fantastiska trädgårdar som hålls efter att personalen. Hotellet jobbar hårt på att leva upp till mottot ”Nära till naturen”.

Kilindi Zanzibar är att betrakta som ett lyxhotell. Hotellet erbjuder paviljonger, femton till antalet, som är 225 kvadratmeter stora. Alla har en liten pool för svalka nära inpå.

  • Prisexempel: En natt i början av november 2016 kostar 975 USD.

Paviljonerna har även ett ”skylight” i sovrummet byggt i glas. Sängarna är dessutom luftkonditionerade. Rummen har enligt hotellet själva minibar, hårtork, myggnät men däremot saknas gallerdörr för att hålla nyfikna apor utanför. Stäng dörren när det är läggdags!

Läs mer om och boka rum hos Kilindi Zanzibar

Besök www.elewanacollection.com/kilindi-zanzibar/kilindi-zanzibar-at-a-glance